WIE ZIJN WIJ?

Team

 

IMG_4459.JPG

Een bruisend team van vrouwen die allen de Montessoristijl omarmd hebben. Full-timers en part-timers die in de school hun specifieke taak hebben en zorgen voor alle leerlingen. Leerkrachten ook die jaarlijks hun kennis vergroten. Zo zijn er meerdere leerkrachten die sociaalvaardigheidstrainingen kunnen verzorgen, zijn er specialismen op het herkennen van motoriek en gedragsproblemen.

Ons team bestaat uit:

Janneke Koot - leerkracht onderbouw, werkzaam sinds 2001 na een geslaagde stageperiode op onze school, wil niets liever dan dat verwondering de basis is voor de kinderen. Zij is danscoördinator binnen de school.

 

Ariena Jager -ondanks het werken in het bedrijfsleven, trok het onderwijs haar zo dat zij een paar jaar geleden weer als herintreder bij ons binnenkwam. Binnen de school is zij betrokken bij het bevorderen van lezen door kinderen.

Kim Boelhouwer - onze leerkracht 5/6 - haar passie ligt bij de tuin en bij techniek, waarvoor zij jaarlijks het programma maakt.

Marissa van der Linden (bouwcoördinator)- geometrie en rekeninstructie zijn enkele van haar kwaliteiten. Marissa leert kinderen o.a. via "drama-activiteiten" sociale inzichten. Zij heeft een groot invoelend vermogen. Muziek klinkt vaak uit haar bovenbouwgroep.

Marieke Arends - deze leerkracht heeft veel kennis van kinderen met gedragsproblematiek en daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in kinderen met een beelddenkproblematiek. Begeleiding van deze kinderen is één van haar taken binnen de school. Zij zal onze middenbouwkinderen begeleiden.
 
Marieke van den Brink - onze ervaren leerkracht. Haar specialiteit ligt bij "drama". Kinderen sociaal emotioneel ondersteunen door hierbij gebruik te maken van vormen van drama. Zij zal dit jaar voor een van de onderbouwgroepen verantwoordelijk zijn.

Bianca Arendonk - Een leerkracht met onder- en bovenbouw ervaring. Voor haar geldt dat zij in het stellen van onderzoeksvragen een uitdaging voor de kinderen creeërt en ze hiermee creatief leert denken. Zij is verantwoordelijk voor de contacten met het Voortgezet Onderwijs.

Mariëlle van der Velden - binnen de school geldt zij als de "schrijfspecialist". Zij is afgestudeerd schrijfpedagoog. In de bovenbouw zorgt zij er vooral voor dat de leerlingen met een sterke basis de school verlaten.

Eva Lorijn - een leerkracht met als passie "Dans" en "Gedrag". Als gedragsspecialist is zij vraagbaak voor de leerkracht en IB. Ook als afgestudeerd dansspecialist omarmt zij leren en motiveren door bewegen in dans. Zij is werkzaam in de middenbouw

Annemarie den Ambtman (bouwcoördinator)- de coach voor andere leerkrachten. Annemarie is ook als "zij-instromer" weer in het onderwijs terecht gekomen en heeft daar al 14 jaar een vaste plek veroverd. Het specialisme van Annemarie kenmerkt zich door een analyserende blik in het onderwijs. Ook de leerlijn lezen wordt door haar scherp gevolgd. Zij zal dit jaar de tussenbouw leerlingen begeleiden.

Lianne Westendorp - als leerkracht inzetbaar voor diverse groepen. Lianne is sterk in ICT en Techniek. Lianne is websitebeheerder en ondersteunt leerkrachten bij vragen op ICT gebied.  

 

Christien Teunissen - de IB'er; iemand met een "groot" onderwijshart. De zorg heeft een belangrijke plaats in haar werkzaamheden. Voor onze school en voor andere scholen is zij de SVIB-coach.

Marijke Pitlo - directeur van de school. In alle groepen ervaring met als doel kinderen en hun talenten zien en ondersteunen in de ontwikkeling. Via leerkracht in verschillende bouwen, IB'er, is zij nu in haar element als directeur van de school. Een mensen mens waarvoor samenwerking een voorwaarde is voor het functioneren van een goed team.

 

Marianne van Winsen - onze onderwijsondersteuner op het gebied van leerlingenbegeleiding. Een creatieve duizendpoot, wat we ook terugzien in haar werk voor de leerlingen.

 

Ariane Koch - administratief ondersteunder voor de directie en de leerkrachten. Zij verzorgt vooral ook de leerlingenadministratie. Daarnaast mag Ariane zich graag in haar vrije tijd met schilderkunst bezig houden.