Per 1-8-2024 een nieuwe BSO!

Vanaf 1 augustus 2024 wordt Fantaziehuis de nieuwe partner voor peuter- en buitenschoolse opvang van Montessori Tiel. We zijn verheugd dat we samen met het Fantaziehuis mogen gaan werken aan de ontwikkeling van de kinderen.

Visie
Niet alleen op school, maar ook op de opvang staat de visie van Maria Montessori centraal. Door een breed aanbod van activiteiten sluit de kinderopvang aan op de verschillende ontwikkelingsgebieden van de kinderen. Het vormgeven van kindparticipatie is hierin een belangrijk onderdeel. 
Een goede samenwerking met school zorgt voor borging van de doorlopende leerlijn voor de kinderen. Daarom wordt er ook peuteropvang aangeboden. Dat geeft peuters de beste voorbereiding op de basisschool.

De zoektocht naar personeel
In januari is gestart met de werving van nieuw personeel. Kent u iemand in uw omgeving die geknipt is als pedagogisch medewerker op deze locatie? Wijs hen dan op de vacatures voor de nieuwe locatie.
Voor geïnteresseerden die een carrièreswitch overwegen, biedt het Fantaziehuis mogelijkheden voor omscholing tot pedagogisch medewerker. Alle medewerkers van de buitenschoolse opvang zullen geschoold worden op het gebied van Maria Montessori.
 
Inschrijving vanaf 1 maart (voor ouders van Montessori Tiel)
De voorbereidingen voor de start van deze buitenschoolse opvang zijn in volle gang. Naar verwachting kunnen ouders zich vanaf 1 maart 2024 inschrijven. Heeft u interesse in buitenschoolse opvang? U kunt dit alvast kenbaar maken door een email sturen naar klantadvies@fantaziehuis.nl. Bij Klantadvies kunt u ook terecht met al uw vragen.
Cookie instellingen