Onze kernwaarden

Onze kernwaarden bieden richting bij het maken van keuzes over onderwijs, samenwerking en hoe we met elkaar omgaan.  Het zijn ook waarden waarop we elkaar kunnen aanspreken én waarop we aangesproken mogen worden.
 

Gelijkwaardigheid

Op onze school is iedereen welkom. Hoeveel we ook van elkaar verschillen, iedereen heeft recht op een gelijke behandeling, een gelijke stem en gelijke kansen. Iedereen is evenveel waard.
 

Vrijheid

Op onze school kun je jezelf zijn en je eigen stem laten horen. Je leert zelfstandig en kritisch denken. Je neemt verantwoordelijkheid en houdt rekening met de vrijheid van de ander.
 

Ontmoeting

Op onze school leren we van elkaars verschillen. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal van de ander. We dragen zorg voor elkaar en voor onze omgeving. Op school ontmoet je de hele wereld.
 

Verwondering

Op onze school creëren we een veilige, voorbereide omgeving waarin kinderen kunnen leren over zichzelf en de wereld om hen heen. Alle zintuigen worden geprikkeld om in verwondering te komen om de wereld te ontdekken en te ervaren.
 

Toewijding

Op onze school werken we met toewijding aan de groei van onze leerlingen. Hiervoor gebruiken wij onze kennis, vaardigheden en aandacht en leven onze waarden en normen voor. Zo leren we de kinderen hoe ze van waarde kunnen zijn in de school en hun eigen omgeving.
Cookie instellingen