Social Schools

Op Montessori Tiel vinden wij communicatie met ouders belangrijk. De laatste tijd zijn er veel digitale mogelijkheden bijgekomen om met ouders te communiceren. Op onze school wordt gebruik gemaakt van Social Schools.

Zodra een kind start bij ons op school krijgen ouders via de mail een uitnodiging met een inlogcode om een account te maken in Social Schools.

Met de app Social Schools:
– Bent u altijd en meteen op de hoogte van de schoolse zaken.
– Kijkt u mee met de schoolavonturen van uw kind
– Is er direct contact mogelijk tussen u en de leerkracht(en) van uw kind(eren).
-  Kunt u uw kind ziek of afmelden.

Via Social Schools blijft u op de hoogte van de actuele mededelingen over diverse onderwerpen zoals data van uitstapjes, excursies, bijeenkomsten, vakanties en vrije dagen. Social Schools is te installeren als app op een mobiele telefoon of tablet, maar ouders kunnen ook de webpagina bezoeken.

Social Schools biedt dus veel mogelijkheden om snel en efficiënt met elkaar te communiceren.

Ons doel is om alle communicatie zoveel mogelijk via Social Schools te laten verlopen. Wij gaan ervan uit dat alle ouders gebruik maken van deze mogelijkheid. Een enkele keer ontvangt u naast berichtgeving via Social Schools ook direct op de mail communicatie. Aan het begin van het nieuwe schooljaar wordt u gevraagd om uw privacy-voorkeuren aan te geven via Social Schools. Dit zijn wij verplicht te registreren en wij verzoeken u vriendelijk aan dit verzoek gehoor te geven.

Meer informatie over het gebruik van Social Schools op onze school vindt u hier.
Ouders van de Montessori Tiel kunnen hier inloggen.
Cookie instellingen